free web templates

Ons Coronabeleid

Om continuïteit van de zorg te garanderen en hulp te kunnen bieden aan de mensen die dit nodig hebben zijn wij geopend voor acute en medisch noodzakelijke zorg.


Hiermee wordt de zorgketen in stand gehouden en ontlasten wij de huisartsen en ziekenhuizen. Dit geldt voor bestaande maar ook voor nieuwe patiënten.


Voor risicopatiënten wordt de zorg tijdelijk anders aangeboden, denk hierbij aan telefonisch consult of e-consult (videobellen).


Op advies van het RIVM en de beroepsvereniging (KNGF) worden een aantal strikte maatregelen getroffen in de praktijk:


Heeft u coronasymptomen? Zoals een verkoudheid, luchtwegproblemen, griep en/of koorts? Bescherm dan andere en uzelf! Kom dan niet naar de praktijk en neem eerst telefonisch contact op.


Voorafgaand aan elke behandeling wordt er een vragenlijst aangaande uw gezondheidssituatie doorgenomen om hiermee risico voor U en ons te minimaliseren.


De praktijk hanteert strikt de 1,5 meter regel (in wachtruimte, looproutes en in de behandelkamers). Waar mogelijk wordt een contactloze’ behandeling gegeven (bestaande uit oefentherapie, coaching en/of instructies)


PBM (persoonlijke beschermingsmaterialen) zijn aanwezig en worden ingezet bij ‘’hands on’’ behandeling of bij het lichamelijke onderzoek.


Het hygiëneprotocol in de praktijk is aangescherpt (geen handen schudden, handen/materiaal reinigen na gebruik), er kan geen gebruik van het toilet gemaakt worden.


U moet zelf een groot badlaken meenemen omdat de hoeslakens van de behandelbank ivm. besmetting zijn verwijderd.
Top

ADRES
Om 't Wedde 6a
3417 HH  Montfoort

CONTACT
Email: info@fysio-montfoort.nl
Tel: +31 (0)348 47 42 05

© 2020 Fysio Praktijk Montfoort

Privacy